Pomoc kuchenna 22.06.2023

Dziś o „konglomeracie mięsnym”, czyli o kebabie, który od lat szturmem zdobywa kolejne polskie lokalizacje. Okazuje się, że to danie można wykorzystać w domowych kulinariach. Szczegóły zdradził Bartek Wejman.

Udostępnij ten podcast!

Burza mózgów
Warszawa w kwiatach
Doktor kolor
Kawałek Polski
Odpocznij na Mazowszu
Pełna kultura
Reset z Kolorem
Pomoc kuchenna
Rozmowa w Radiu Kolor
Sekrety brzmienia
Stacja Mokotów
Stolica historii
Urodziny Radia Kolor
Wpół do weekendu
Z boru do Koloru
Inne

Ostatnie wiadomości

Nowa aplikacja mobilna RadiaKolor

Daj nam znać!

Coś ciekawego wydarzyło się w Warszawie lub okolicach? 
Warto nagłośnić ciekawą inicjatywę? Może urzędnicy się nie popisali? 

Poinformuj o tym dziennikarzy Radia Kolor! 
Z przyjemnością zajmiemy się Twoim tematem.
W razie potrzeby – gwarantujemy anonimowość.