Dziś otwiera się Breakfast Corner w Fabryce Norblina – jedyna street food’owa strefa śniadaniowa w Polsce.
Śniadanie znajdą tam nawet Ci najbardziej wymagający. Od włoskich wypieków, gnocchi, fluffy pancakes, burgerów naleśników po hiszpańskie churrosy. O tym nowym, na gastronomicznej mapie Warszawy miejscu, mówi w rozmowie z reporterką Radia Kolor Anną Bielecką – Kinga Rylska, szefowa marketingu Food Town w Fabryce Norblina
Smak, zapach, tekstura, kolory, sposób podania – co kraj, to inna propozycja śniadania. Poranna wizyta w Breakfast Corner będzie gwarancją niezapomnianej przygody kulinarnej. Goście będą mieli do wyboru siedem oryginalnych konceptów śniadaniowych na każdy dzień tygodnia pochodzących z takich krajów jak Japonia, Włochy, Belgia, Hiszpania, Francja, Stany Zjednoczone. Nie zabraknie aromatycznej kawy i zdrowych smakołyków dla tych, którzy dbają o linię – pysznie informuje fabrykanorblina.pl
Śniadania w strefie Breakfast Corner będą dostępne od 21 marca codziennie w godz. 8:30 – 12:00, w weekendy od 9:00.