Dzień barwny | Po co chodzimy do restauracji i jak Polacy stali się foodies?

Od 10 lat festiwal Restaurant Week zmienia to jak postrzegamy restauracje. Jeszcze 10 lat temu chodziliśmy tam po prostu zjeść, a obecnie?

O tym, a także, które kuchnie szczególnie podobają się naszemu podniebieniu opowiada Maciej Żakowski, twórca i współzałożyciel Restaurant Week.

Udostępnij ten podcast!

Burza mózgów
Warszawa w kwiatach
Doktor kolor
Kawałek Polski
Odpocznij na Mazowszu
Pełna kultura
Reset z Kolorem
Pomoc kuchenna
Rozmowa w Radiu Kolor
Sekrety brzmienia
Stacja Mokotów
Stolica historii
Urodziny Radia Kolor
Wpół do weekendu
Z boru do Koloru
Inne

Ostatnie wiadomości

Nowa aplikacja mobilna RadiaKolor

Daj nam znać!

Coś ciekawego wydarzyło się w Warszawie lub okolicach? 
Warto nagłośnić ciekawą inicjatywę? Może urzędnicy się nie popisali? 

Poinformuj o tym dziennikarzy Radia Kolor! 
Z przyjemnością zajmiemy się Twoim tematem.
W razie potrzeby – gwarantujemy anonimowość.