Zabieramy Was do „happa to mame” na ulicy Hożej w Warszawie, gdzie beton łączy się z drewnem, a minimalistyczny design z ciepłym światłem tworzy azyl dla miłośników japońskiej herbaty i słodyczy. Współzałożyciel, Michał Krzymowski, odsłoni przed nami tajemnice tego niezwykłego miejsca, gdzie każdy detal, od autorskiej ceramiki po specjalnie zaprojektowane przestrzenie do siedzenia, jest świadectwem szacunku dla japońskiej estetyki i tradycji parzenia herbaty. Dołączcie do nas w podróży do świata, gdzie „liść i fasola” stają się nie tylko nazwą, ale przede wszystkim filozofią miejsca.
Coś ciekawego wydarzyło się w Warszawie lub okolicach?
Warto nagłośnić ciekawą inicjatywę? Może urzędnicy się nie popisali?
Poinformuj o tym dziennikarzy Radia Kolor!
Z przyjemnością zajmiemy się Twoim tematem.
W razie potrzeby – gwarantujemy anonimowość.